Bringebær og lime

Her har du oppskrift på en virkelig nydelig smoothie laget med frosne bringebær, presset limejuice, eplejuice og vaniljeyoghurt! Bringebær og lime er en herlig kombinasjon!

Jeg bruker frosne bringebær, som gjør smoothien deilig og kjølig - og som gjør at du kan lage denne smoothien året rundt! Jeg synes likevel at denne Bringebær- og limesmoothien passer aller best på varme sommerdager.

Til 2 glass deilig smoothie trenger du:

  • 2 dl eplejuice
  • 200 g frosne bringebær
  • presset saft fra 2 lime
  • 2 dl vaniljeyoghurt (se tips)
  • 1-2 isbiter

Ha ingrediensene i en blender (se tips). Start med eplejuicen først, og ha deretter i de frosne bringebærene, presset limesaft, vaniljeyoghurt og eventuelt et par isbiter.

Kjør ingrediensene sammen til en jevn og glatt smoothie.

Serveres straks!

Tips:
Jeg har her hatt vaniljeyoghurt i smoothien. Denne yoghurten fra Tine er søt og veldig god, og balanserer syrligheten fra bringebærene og limesaften på en vellykket måte.

Når du bruker frosne bringebær, er det ikke nødvendig med så mange isbiter. De frosne bringebærene gjør smoothien kald og du slipper å vanne ut bringebærene med mye isbiter. Bruk en god blender med tilstrekkelig kraftfull motor siden

frosne bær og isbiter er nokså harde. Husk at du alltid bør ha noe flytende i mikseren først, før du har oppi harde, frosne biter.