Kylling i form med mango og rød paprika

I dag var det kylling i form med hot mangosaus og paprika som stod på menyen. Der laget man saus av mangochutny og rød karripasta i tillegg til appelsinsaft av en halv appelsin. Man kan også lage sausen med å mose ferskt mangokjøtt i en hurtighakker og tilsette karripastaen. I dag brukte jeg mangochutny.

Jeg lager som vanlig en litt egen vri og glemmer noe... I dag kuttet jeg hver kyllingfilet i 6-8 biter (i oppskriften står det kun 2 biter) og jeg hadde oppi små biter av fersk ananas i tillegg til paprika i formen. I den rød karripastaen tror jeg skulle blitt oppbevart i romtemperatur og ikke i kjøleskap, slik jeg hadde gjort. Karripastaen gikk i søppelbøtten siden den var en hard klump, men jeg finhakket to røde chili og blandet godt inn i mangochutnyen. Og her kom feilen: Jeg glemte både appelsinsaften og matyoghurten! Jeg må begynne å sjekke ingredienslisten litt nøyere og ikke stole på min kronisk dårlige hukommelse... Der var forklaringen på at sausen var blitt så tyktflytende. Kyllingen ble ikke stekt ferdig på 20 minutter, så jeg stekte den i 5 minutter til.

Middagen, dvs. Kyllingen, ble saftig og god, men mango er ikke min favoritt. Det ble igjen to porsjoner med middag som havner i fryseren.

Nøkkelord:

Skriv ny kommentar

Filtered HTML

  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Tillatte HTML-tagger: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Automatisk linjeskift

Plain text

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.