Nettbutikken hos Tea & Coffee

En nettbutikk jeg har handlet fra flere ganger, er butikken Tea & Coffee hvor de selger, som det fremgår av navnet, te og kaffe, men også noe kjøkkenutstyr, kvalitetssjokolade og annet godt å spise eller bruke i matlagingen.

Noe samboeren min bruker ofte, er teposene til kanne og kopp der du putter te i løsvekt, som du vanligvis ville hatt i en teklyper, og som da fungerer som en vanlig tepose du får kjøpt i vanlige butikker. Jeg har ikke stort greie på te, jeg drikker ikke te selv, men noen typer te jeg kan gjenkjenne hos de, er svart te, grønn tre og fruktte. Det høres også svært eksotisk ut med aromatisert svart te og aromatisert grønn te, men det spørs om den bare lukter ekstra innbydende - det må noen te-drikkende stå for svaret på.

Jeg drikker heller ikke kaffe, men de har et stort utvalg av kaffe, som f.eks. arabica kaffe, espresso kaffe og aromatisert kaffe. De har også en type kaffe jeg ikke forstår stort av, som de kaller for grønn kafaffe. Det står ikke stort om hva grønn kaffe egentlig er, men under grønn espresso står det: «Egner seg å brenne medium til mørkbrent» - og det sier meg, ikke-drikkende kaffeelsker, heller lite. Jeg forstår ikke engang om den skal brukes i kaffetrakter eller ikke... En kaffe jeg kanskje vil tro kan smake godt ut fra navnet, selv om jeg heller ikke drikker noe med alkoholsmak, er aromatiserte kaffen Irish cream. Om jeg skulle vende meg til å drikke kaffe-noe jeg ikke har tenkt å gjøre - hadde jeg nok tatt en myk start med choco vanilje: «Kaffe tilsatt sjokolade og vaniljesmak.

Noe samboeren min er glad i, er eggelikørkuler, cognackuler og mørke mokkabønner. Både eggelikørkulene og cognackulene får han ha i fred og det samme med de mørke mokkabønnene; jeg liker ikke mørk sjokolade (dvs. mer enn 45%) og du kan spørre deg hva jeg egentlig liker? - Ikke te, kaffe eller kuler...

Det er én ting jeg er svak for: myke karameller. Det er heller ikke å forakte å putte Berlingots Bretons i munnen som har en smak av solbær, sitron, jordbær, appelsin og mint. Noe som er svært godt, er deres kakao med appelsinsmak. Det smaker som disse appelsinene som Freia selger til jul og påske med appelsinsmak, bare at kakaoen selvsagt er flytende og varm.

Jeg kjøpte en gang 3 kg-pose av Valrhona Jivara (40%) til bruk i baking av kaker i røre og glasur. Når jeg skulle bruke litt av den 3 kg store pakningen, var det kun 600 g igjen. Da hadde noen, og blikket falt på den personen jeg deler leilighet med, gått og forsynt seg, Litt og litt hadde blitt til nærmere 2,5 kg. Etter det har jeg ikke hatt dette i hus...

Nøkkelord:

Skriv ny kommentar

Filtered HTML

  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Tillatte HTML-tagger: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Automatisk linjeskift

Plain text

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.